Kevätkauden yhteenveto

12.06.2014 13:51

Hola a todos! 

FC Nordicsin kevätkausi on ollut täynnä hyviä pelihetkiä, sisältäen lukuisan joukon Suomi vs Ruotsi - otteluita (joista Suomi on voittanut neljä ja hävinnyt yhden, hyvä Suomi!) ja muita pelitapahtumia. Iltasessiot ovat onnistuneet mainiosti ja kahdella viimeisimmällä kerralla on pelaajien määrä noussut erinomaisiin lukemiin, sisältäen muutaman uuden jantterin mukaan tulemisen. Tällä hetkellä rosterissa on enemmän suomalaisia kuin ruotsalaisia, joten silläkin saralla voitto Suomeen, joskin puhuttaessa FC Nordicsista, ei kansalaisuudella ole väliä tulevissa joukkueen omistaa koitoksissa, mutta ainakin suomalaisesta näkökulmasta näyttää erittäin hyvältä. 

Kesä alkaa täällä Costa Blancan eteläosissa lähestyä huippuaan, mutta on ollut ilo seurata kuinka vähän kolmenkympin helteet ovat vaikuttaneet pelaajien aktiivisuuteen, varsinkin iltapeleissä. Keskiviikon perhepelailut jäävät kesälaitumille elokuun puolelle asti, mutta iltapelejä jatketaan vaikka läpi koko kesän, riippuen pelaajien kiinnostuksesta ja aktiivisuudesta osallistua. Oikein mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille FC Nordicsin puolesta ja tervetuloa pelien merkeissä Los Balconesiin! 

Mahdollisesti kesätauon jälkeen tulee toinen pelipaikkakin mukaan kuvioihin, mutta siitä myöhemmin lisää. FC Nordicsin ensimmäiset viralliset paidat on tilattu ja saapuvat omistajilleen mitä ilmeisimmin juhannukseen mennessä, jos posti vain kulkee asianmukaisesti. FC Nordics tulee järjestämään syksyllä myös pelireissun Elche CF:n kotiotteluun Estadio Martinez Valerolle, lippujen hinnoista ja vapaista paikkamääristä lähempänä ajankohtaa. Lisäksi tavoitteena saada syksyllä edustusjoukkueelle ulkopuolisia harjoitusvastuksia ja mahdollisesti osallistua muutamiin turnauksiin. Ja paljon muutakin luvassa, joten stay tuned amigos! Hasta pronto!